Dag 27 - Dragshow

Igar hade vi en avslutningskvall och tog farval av Koh Samui.
Vi borjade med en Foot Scrub, dar fotskrubbartjejerna verkligen hade humor.
De var nog de forsta thailandare vi traffat som faktiskt har kunnat skamta.

Efter det akte vi till Chaweng, vi gick till "Moulin Rouge" och sag en dragshow. Valdigt underhallande, om du besoker Samui nan gang sa bor du se en dragshow. Intradet ar gratis, forutsatt att du koper en drink. Det enda minuset var att musiken var for hog. Jag och Ida fick skrika till varandra for att kunna komunicera. Sen var det lite trakigt att det var inte sa manga latar man kande igen, men de latar som man kande sa var det riktigt kul. I ovrigt var det helt fantastiskt att se alla klader och grejer. har nog aldrig sett sa mycket glitter och fjadrar pa en och samma gang. Forutom vid jul och pask.

Efter dragshowen for vi till nagra barer som ligger utanfor Chaweng Stadium. Det ar inte mycket folk som ror sig dar, men det ar kul att sitta dar anda, de som jobbar dar brukar vara mycket pratsamma. Vi fick dessutom lara oss att spela biljard. Hur det gick kan vi ta en annan gang.

Sen for vi till en klubb som heter  The sounds club. Den var storre an jag trodde, och det var huuur mycket folk som helst. Valdigt blandat med turister och icketurister. Det var kul. De hade 3 olika dansgolv med olika musik pa varje.

Efter det akte vi hem igen. Vi var mycket nojda med kvallen, tiden gick fort dock.

Idag vaknade vi av sporegn. Jag tror att det var Samui som grat for att det har ar var sista dag har.
Men nu har det spruckit upp, sa det blir nog en sista svang till poolen idag, innan det blir sista middagen pa alskade mattorget. Vi tanker avsluta det hela med en massage.

"Haha jag ar ocksa valsinerad"

/Sabina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0