Dag 21 - 2 December

Hejsan!

Idag sa ar det andra december, eftersom forsta december var igar. Igar var vi ju som sagt pa bio i Chaweng pa Tesco Lotus. Bigrafen hade lika manga filmsalar som i Ovik, det vill saga tre stycken. Bion var jattestor, ja alltsa taket var superhogt! Det var jattefint dar och bekvama stolar att sitta i. Vi valde honeymoonseat, man kunde falla ner ryggstodet om man lutade sig bakat och sa fanns det kopphallare pa varje sida! Det kallar vi lyx! Biljetterna kostade 160 bath och det ar inte sa mycket (cirka 40 kr.)

Jo just det vi sag pa Breaking dawn part 1 och den var bra. Vi sag med engelsk tal och thaitext. Men det gick bra, tur att den inte var dubbad....

Efter bion skulle vi aka tillbaka till hotellet sa vi gick ut fran Tesco Lotus (Tesco Lotus ar ett jattestort varuhus, storre an Ikea!). Vi tankte ga ner till den stora vagen och ta en taxi dar. Enklare sagt an gjort ska jag saga, for att vi hittade inte ut fran parkeringen! Det var hur stort som helst, sa vi gick vilse ett tag innan vi tillslut hittade till vagen och tog en taxi tillbaka till hotellet. Ett litet aventyr sa dar pa kvallen.


Dagens vader: Moln, moln och moln.

" Idag ar det andra december och vaderleksrapporten har lovat sno"
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men ingen snö har setts till här.. och ingen Sophie finns det att besöka ist heller.. Hur ska detta sluta..? :P haha

2011-12-03 @ 00:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0