Dag 20 - Tigermys, uttermat och biosoffor.

1 december. Kanns inte som sa om vi ska vara helt arliga. Vars ar snon?! Jag tror vi valde en av de varmaste dagarna for att fara pa Tiger zoo och akvariet har pa Samui. Men det var vart det, det var mysigt dar.

Forst tittade vi i akvariet, massa fiskar har och dar. Hajar, skoldpaddor och massa smaa och stora firrar. En del akvarier var oppna, utan tak. Och dar fanns det stora fiskar. Man blev lite sma radd nar de borjade plaska, de hade latt kunnat hoppa ner pa golvet. Och ata upp oss.

Efter fiskarna halsade vi pa nagra apor, papegojor och uttrar. Vi kopte lite mat och matade dom, Uttrarna skrek efter mat och aporna slogs om den. Vi markte ganska snabbt vem som var '"ledaren" i buren.

Vi tog ocksa kort med mammatiger och babytiger. Super sot. Lite bebis som inte hade lart sig ga helt, eftersom att den vinglade. Hoppas det berodde pa det iaf..

Sen tittade vi pa sjolejonshow, efter det var det fagelshow, uttershow och sist tigershow.
Trots att det ar kul att se pa, sa kan man itne lata bli att tanka pa vad hemskt det egentligen ar.

Ikvall blir det bio i Chaweng, vi hade tankt att se pa Breaking Dawn. Vi har last om de beromda biosofforna. Ser lyxigt ut, (om man jamfor med vanliga biostolar i ovik), sa vi hoppas att vi kan fa sana!

Hors senare!
"killikill i maggropen, nu stanger vi igen dagboken"

/Sabina

Kommentarer
Postat av: Malin W

Ni verkar ha det så bra! :D

2011-12-01 @ 11:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0