Fotbollsspelande elefanter och kramande apor

hej!  igar var vi pa Island Safari. Vi akte runt hela on. Dagen startade elefantshow, var faktiskt kul att se. De spelade munspel, slog straffar pa en frivillig i publiken som stog i mal, masserade frivilliga och mycket mer.

Sen var det dags for fiskspa, det var sa laskigt! Det kittlas sa in i norden, men om man blundar sa kanns det som nar man far sockerdricka, men att veta om att det ar fiskar som gnager pa ens fossingar ar inte den harligaste.  

Efter det, elefantridning! Det var laskigt iborjan. Det var hogt och det var vingligt. Men man vande sig ganska snabbt. Mannen som satt fram pa elefanten (chaufforen haha) overraskade oss med att ha gjort en ring av bambu, pa kortare tid an vad man kan tro ar mojligt, den sag ut inte att vara det lattaste att gora medans man samtidigt sitter hogt uppe pa en elefant. Sen gjorde han aven armband och halsband till oss. Elefantridningen pagick inte sa lange, kanske 15 minuter. Vilket var synd. For det var det roligaste pa hela dagen tycker vi.

Sen var det dags for apshow. De var sa sota! De plockade kokosnotter, lekter soldater, spelade basket, raddade en frivillig som fatt handarna bundna och mycket mer. Nar det var slut och vi skulle ga kom han fram och kramade oss. Mysis.

Nu delades gruppen in och vi fick aka minibuss till nasta stalle, Big Buddah. Och ja. Nog var det Big. Det var kul att se faktiskt. Har passade vi pa att kopa en pannkaka ocksa, holl redan pa att hungra ihjal.

nasta anstalt var en utsiktsplast, som inte var sarskilt speciell om man far saga sa. Tittade pa havet lite grann bara.

Sen var det tempeldags. Har fick vi se den Mumifierade munken det var faktiskt kul att se. Extra kul var att han hade solglasogon pa sig.

Sen akte vi till ett vattenfall, ja, har blev jag faktiskt lite besviken. Det stog i broschyren att man kunde ta ett bad, snorkla lite osv. ja det hade man sakert kunna gora. Men inte hade jag velat bada dar i, det var stenar overallt och vattnet sag inte sa frascht ut. Sen sag man inte mycket av vattenfallet, de borde roja upp lite dar tyck jag.

Sen akte vi till Nathon Town. Dar at vi lunch. Vi hann inte mer an att ata sen skulle vi aka i princip. Efter det skjutsade de hem oss.


Elefantridningen var helt klart bast. Sen var det kul att se showerna. Nagat som var mindre bra var att det skulle stressas overallt. VI hann inte mer an att kliva av elefantet sa skrek guiden att det var "Monkeyshow".  Sadar var det hela tiden. Man kande nastan att man var tvungen att springa uppfor trappen till Big Buddah for att hinna ta ett kort. Sen fick man aldrig veta nagat om platserna som vi besokte. Det hade tillexempel varit kul om han hade berattat lite om Big Buddah, munken, templet osv. Men ingenting. 

Nar vi kom hem var vi riktigt slut pa. Sa det blev en lugn kvall. 


Sabina 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0